.

.

. Pavarësia ishte fillimi e jo fundi i tij.

Në shpalljen e pavarësisë morën pjesë 40 delegatë nga të gjitha trevat shqiptare.

Nov 28, 2021 · 28 nëntori i Jasharit.

telegram se është nisur për në Shqipëri “me të parin vapor”. Në programet e saja do të ketë këngë e valle folklorike, inskenime për nëntorit, poezi dhe gjithçka mbi këtë festë të veçantë për kombin tonë, natyrisht se në kuadër të këtij manifestimi do të jenë edhe dy projekte nga Kosova të financuara nga Ministra e Jashtme dhe e Diasporës, me një ekspozitë të fotografit të njohur Arian. Të gjithë Shqiptarëve, Gëzuar Dita e Flamurit, Gëzuar Pavarësia e Shqipërisë dhe e të gjithë Shqiptarëve.

Akti i Shpalljes së Pavarësisë përbën një nga ngjarjet më të rëndësishme në.

May 24, 2023 · Kongresi i Përmetit i zhvilloi punimet e tij në kulmin e Luftës Antifashiste Nacionalçlirimtare nga data 24-28 maj 1944. info )-Sot 28 Nëntori, shpallja e Pavarësisë së Shqipërisë. .

Njohjet e pavarsis. Nga Vitjon Nina.

.

.

Poezi nga Gjergj Fishta. Nov 26, 2022 · Sot të gjithë e themi me krenari se 28 Nëntori i vitit 1912, Dita e Flamurit, Dita e Pavarësisë gjithëshqiptare që u përgjysmua, është ditae rëndësishme në historinë moderne të kombit tonë, pas 28 Nëntorit të Gjergj Kastriotit Skënderbeut, që këtë vit bie në 600-vjetorin e lindjes së Tij.

May 24, 2023 · Kongresi i Përmetit i zhvilloi punimet e tij në kulmin e Luftës Antifashiste Nacionalçlirimtare nga data 24-28 maj 1944. Korrekt.

Festat e Vitit të Ri*.
.
Ishte koha kur integriteti territorial i Shqipërisëishte i kërcënuar nga të gjitha anët.

Data, jo më kot quhet e veçantë për shqiptarinë, pasi ajo nuk njeh kufij.

( Skenderbeu.

Të gjithë Shqiptarëve, Gëzuar Dita e Flamurit, Gëzuar Pavarësia e Shqipërisë dhe e të gjithë Shqiptarëve. . KASh-i: Dita e Pavarësisë së Kosovës të shpallet Festë Zyrtare në Shqipëri Këshilli i Ambasadorëve Shqiptarë i ka drejtuar një kërkesë zyrtare Kuvendit, më datë 21 shkurt 2023, për të ndërmarrë nismat përkatëse ligjore për ta shpallur këtë datë Festë Zyrtare të Republikës së Shqipërisë.

. Sot mbushen 110 vjet nga dita kur u shpall Pavarësia e Shqipërisë. . “Sot Ambasadori Canaj tek Ambasada e Republikes se. .

Nov 27, 2007 · DITA E FLAMURIT,DITA E PAVARSISE , DITA E PERGJEGJESISE.

Qëllimi yne është që siç eshte dita e pavaresise se Shqiperise, që njihet si Dita e Flamurit, le të njihet edhe Dita e Pavarësisë së Kosovës si DITA E PLISIT. .

Nov 28, 2016 · Sipas definicioneve moderne që ne kemi mbi terrorizmin, një terrorist për të arritur qëllimet e tija politike, përdor akte të dhunshme që të frikësoj njerëzinë dhe shtetarët e një shteti për objektivat e tij.

Festat e Nëntorit janë te lidhura ngushtë me njëra tjetrën si ditëlindja e komandantit tone legjendarë Adem Jashari dhe dalja publike e UQK-se.

Në programet e saja do të ketë këngë e valle folklorike, inskenime për nëntorit, poezi dhe gjithçka mbi këtë festë të veçantë për kombin tonë, natyrisht se në kuadër të këtij manifestimi do të jenë edhe dy projekte nga Kosova të financuara nga Ministra e Jashtme dhe e Diasporës, me një ekspozitë të fotografit të njohur Arian.

Nov 26, 2022 · Sot të gjithë e themi me krenari se 28 Nëntori i vitit 1912, Dita e Flamurit, Dita e Pavarësisë gjithëshqiptare që u përgjysmua, është ditae rëndësishme në historinë moderne të kombit tonë, pas 28 Nëntorit të Gjergj Kastriotit Skënderbeut, që këtë vit bie në 600-vjetorin e lindjes së Tij.

.